Etumatkaa asunnon myymiseen

Kun lähdetään myymään asuntoa, on joitakin asioita hyvä pitää mielessä. Potentiaalinen ostaja voi olla kuka tahansa, joten asunnon tulee viehättää kaikkia mutta olla silti kutsuva. Siksi on tärkeää pitää mielessä muutama seikka, joiden avulla parannat sitä mielikuvaa, jonka mahdollinen asiakas asuntoon sisään astuessaan siitä saa. Poimi tästä parhaat vinkit joiden avulla varmistat asuntosi nopean ja tehokkaan myynnin.

Kun asuntoa myy, on muistettava, että asiakas on etsimässä itselleen kotia. Jokainen asiakas on erilainen ja kaikilla heillä on erilainen näkemys täydellisestä kodista ja sisustuksesta. Siksi asunto on sisustettava maltilLa. Yksi hyvä idea on käydä etsimässä inspiraatioita julkisista tiloista, esimerkiksi hotelleista. Helsingissä etenkin KCH hotellit on sisustettu alan ammattilaisten toimesta siten, että ne vastaavat kauden trendejä ja ovat sisustettu ajan mukaisesti mutta silti tavalla, joka on houkutteleva ja vastustamaton jokaiselle asiakkaalle, joka hotellissa majoittuu.

Toinen tärkeä asia on asunnon siisteys. Asiakkailta kysyttäessä asunnon siisteys ja pintojen kunto on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaakakupissa painavat päätöstä tehdessä. Siksi on paikallaan käydä läpi asunnon pinnat ja tarvittaessa korjata esimerkiksi reikiä seinissä, irronneita maalipintoja ja irronneita listoja. Myös ovenkahvojen, valokatkaisijoiden, pistorasioiden ja ikkunoiden osien kunto kannattaa käydä läpi ja korjata kaikki sellaiset pienet seikat, jotka asiakas voisi huomata asuntoa tutkiessaan. Yksikin rempallaan oleva asia vaikuttaa asiakkaan tunteeseen asunnosta ja voi huonontaa kaupan tekemistä huomattavasti: jos ovenkahva repsottaa, se voi tuoda asiakkaalle tunteen siitä, että koko asunto kaipaa fiksausta.

Kun asunto on sisustettu hyvällä maulla ja korjauskohteet on huomioitu, puuttuu enää viimeinen silaus: kimppu tuoreita kukkia keittiön pöydälle!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *