Näin teet hyvän myynti-ilmoituksen

Myyvä mutta rehellinen ilmoitus on jokaisen onnistuneen asunnon myynnin avain. Asunnon ostamista harkitseva ihminen selailee kymmenittäin ilmoituksia päivässä joten erottautuminen kilpailijoista on tärkeää. Tässä postauksessa esittelen parhaat vinkit, joiden avulla luot ilmoituksen, joka myy asunnon puolestasi!

Tärkeintä myynti-ilmoituksessa on kertoa faktat suoraan ja rehellisesti mutta kuitenkin siten, että kuva asunnosta on positiivinen ja myyvä. Älä kaunistele, vaan kerro suoraan, jos keittiö kaipaa remonttia tai vessojen ilme on 70-luvulta. Silloin saavutat juuri sinun asunnostasi kiinnostuneet ostajat, joita ei pieni remontti hirvitä. Kaunistellut ilmoitukset tuhlaavat vain sinun ja ostajan aikaa. Tarkista tiedot asiakirjoista tai ota selvää, jos niihin on tullut muutoksia. Pyri kirjoittamaan innostava tarina asunnosta: ostajan on helppo kuvitella itesnsä osaksi tarinaa elämään unelmiensa elämää asunnossa.

Kuviin on syytä panostaa, sillä ne tunnetusti kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvien ottamisessa kannattaa hyödyntää ammattilaiskuvaajan palveluita – on parempi maksaa kuvaajalle kuin antaa myynti-ilmoituksen odottaa tyhjän panttina myyntisivustolla huonojen kuvien vuoksi. Kuvia varten koti kannattaa siivota ja mahdollisesti sisustaa ostajaa houkuttelevalla tavalla. Huonekaluja jokaiseen tyyliin ja makuun löytyy osoitteesta https://www.masku.com/. Myyntikuviin koti kannattaa sisustaa neutraaliin tyyliin: silloin ostajan on helppo kuvitella kotiin omat huonekalunsa.

Hinnoittelu on asia, jonka kanssa moni ensimmäistä kertaa asuntoaan myyvä myyjä kamppailee. Miten hinnoitella asunto siten, että se vastaa arvoaan? Ennen myymistä voi tehdä asunnolla kuntokartoituksen, jonka perusteella hintaa voi pohtia. Hinnoittelussa kannattaa tutkia muiden asuntojen myynti-ilmoituksia ja alueen yleistä hintatasoa. Moni myyntisivusto tarjoaa lisäpalveluna hintalaskuria, jonka avulla pääsee selvittämään, millainen suuntaa-antava hinta voisi asunnolle olla