Nauti laadukas aamiainen hotellissa

Välittäjän työ on kohteesta toiseen liikkumista ja monesti kohteet sijaitsevat jonkin matkan päästä. On myös tavallista, että töihin mennään hieman myöhemmin ja töitä jatketaan iltamyöhään näytöissä ja asiakkaiden luona. Monesti töitä voidaan joutua tekemään myös viikonloppuisin. Päivän tärkein ateria aamupala on asia mihin kannattaa panostaa, koska välillä aikaa ei jää kunnon lounaaseen tai illalliseen. Jos työskentelet kaupungissa, hyvä vaihtoehto aamupalan nauttimiselle on hotellit. Hotellien aamiainen on yleisesti todella runsas ja hinnaltaan todella edullinen. Alla on listattuna parhaita aamiaisia, joita voi nauttia esimerkiksi Helsingissä.

Yksi kuuluisa aamiainen löytyy Helsingin ytimestä hotelli Marskista. Marskin aamiaiselta löytyy aivan kaikkea, mitä Scandic ravintoloissa on aamiaisella tarjolla. Buffetista löytyy makkaroita, leipiä, puuroja hiutaleita ja kaikkea muuta. Toinen herkullinen aamiainen helsingissä löytyy hotel Fabianista. Kattava buffetaamiainen sisältää todella paljon herkkuja ja varsinkin viikonloppuna valikoimassa on enemmän tarjottava kuin viikolla. Myös muita suosittuja aamupaloja löytyy muun muassa Lapland Hotel Bulevardista, Hotel Havenista, Hotel Kämpistä ja vaikka St. Gorgesta.

Jos päivä on vaihtunut jo aamupäivän puolelle voi aamiaisen sijaan alkaa etsimään brunsseja. Brunsseilla on varsinkin viikonloppuna paljon erilaista valikoimaa ja niissä yhdistyy niin aamiainen kuin myös lounaskin. Helsingin hotelleissa on tarjolla varsinkin viikonloppuisin brunsseja, jotka ovat hyvin suosittuja ja laadukkaita. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos ei enää ehdi nappaamaa aamupalaa jossain Helsingin hotelleissa. 

Hotellien aamupalat voivat olla jonkun mielestä kalliita mutta monien herkkujen yhdistelmä tulisi kuitenkin maksamaan maltaita, jos kaiken hankkisi kotiin. Jos haluaa unohtaa aamiaisen hinnan voi aina varata hotellista huoneen, jonka hintaan aamupala kuuluu. Monissa hotelleissa on myös tarjouksia niin yöpymiseen kuin myös aamupalaan, joten kannattaa pitää silmät ja korvat auki.