Nauti lomasta ilman stressiä

Lomalle lähtö on monille meille stressaavaa ja siihen liittyy paljon tekemistä, varmistamista ja stressiä. Loman tarkoitus on vapautua stressistä ei luoda sitä lisää mutta aina välillä näin ei tapahdu. Tuntuu, että kaikki menee vikaan ja mikään ei mene suunnitelmien mukaan. Suunnitelmien, jos niitä edes on ehtinyt tekemään kaikelta pakkaamiselta. Millä tavoin voisi varmistaa loman ilman stressiä ja saada lomasta irti kaikki hyödyt, mitä sen on tarkoitus tarjota?

Loman on tarkoitus lievittää stressiä ja monet lääketieteelliset tutkimukset ovat myös osoittaneet, että onnistunut loma auttaa stressin lievityksessä. Monille tulee kuitenkin stressiä kaikesta pakkaamisesta ja varausten tekemisestä. Jos on mahdollista hanki valmis pakettimatka, joka sisältää myös kaiken ylläpidon paikan päällä. Tässä ei kannata säästellä, koska aina kun lähdemme lomalle säästämään muka suurista kuluista, joudumme toteamaan, että vaiva maksoi enemmän ja mahdollisesti vaikutti loman lopputulokseen. Panosta siis lomamatkan laatuun ja varaa valmis pakettimatka kaikilla herkuilla.

On tietenkin mahdollista, että rahat eivät vain yksinkertaisesti riitä luksuslomaan ja itse on varattava ja järjestettävä kaikki tarpeellinen. Jos näin on, on järkevä suunnitella kaikkeen riittävät puskurit ja riittävästi aikaa kaikissa kohteissa. Kiire on yhtä kuin stressi ja sitä tulee välttää, jos matkan suunnittelee itse. Tämä alkaa jo lentokentältä, joten varaa hotelli Helsingin lentokenttä on hyvä paikka, josta sen voi varata. Näin olet heti valmiina aamulla kun pitää lähteä kohti terminaalia ja konetta. Muista myös varat aikaa lentojen vaihtoihin ja myös paikan päällä, jotta on aikaa varata kuljetuksia kentältä hotellille ja takaisin. Toisissa maissa ei koskaan tiedä miten kauan matka kestää. Muista ottaa rauhallisesti ja saat kaiken irti lomastasi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *